zoek

Spelregels groentepakket

 

 

1. Elke dinsdag stellen wij het groentepakket samen. We geven de inhoud per e-mail aan je door. In deze mail bieden we je de mogelijkheid aardappels, groenten en fruit bij te bestellen. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkel om je groentepakket aan te vullen!

 

2. De inhoud van het pakket is altijd onder voorbehoud van eventuele (door de natuur afgedwongen) wijzigingen. Minimaal vier groenten voor 4 maaltijden en indien er nog ruimte is in het budget: een bijgroente. Omdat we onze producten vers oogsten is ruilen niet mogelijk.

 

3. Ons streven is zoveel mogelijk diversiteit in het pakket. We proberen een evenwicht te zoeken tussen blad, stengel, wortel en vrucht gewassen.

 

4. De communicatie over de pakketten loopt via de mail. Om snel en efficiënt te kunnen reageren is het van belang je e-mail adres aan ons door te geven. Aanmeldingen, wijzigingen en bijbestellingen rondom de pakketten moeten uiterlijk woensdag om 11.00 uur voorafgaand aan de levering bij ons bekend zijn. Groentepakketten die niet tijdig zijn afgemeld zullen alsnog in rekening gebracht worden.

 

5. Ga je op vakantie, dan vragen we je een vervanger(buur, vriend, familie, collega) te vragen voor het ophalen en nuttigen van jouw pakket(ten). Zo blijven de verse groenten van Ut Rooie Bietje hun weg vinden naar de eettafel. Indien je echt geen vervanger gevonden krijgt, kun je tijdelijk je abonnement stop zetten. Uiteraard wel op tijd doorgeven (zie punt 4).

 

6. Je betaalt met PIN/contant wanneer je een pakket in onze winkel ophaalt. Bij de overige afhaaladressen ontvang je achteraf per maand een factuur voor de geleverde pakketten en eventuele bijbestellingen. De betaling verloopt per automatische (doorlopende) incasso*. Incasso’s geschieden circa 2 weken na verzending van de factuur.