zoek

Abonnement

Wie wekelijks een portie gezonde groenten wil bestellen kan een abonnement nemen op een groentepakket bij Ut Rooie Bietje. Elke vrijdag staat er dan een biologisch groentepakket klaar dat je kunt ophalen bij de winkel (Koningshoeven 62, Tilburg) of bij één van de afhaalpunten in de stad.

Groenteabonnementen

Een groentepakket wordt samengesteld uit seizoensgebonden groenten uit de eigen biologische tuin. In het teeltplan zijn meer dan 65 verschillende groenten opgenomen. Is de eigen teelopbrengst niet voldoende, dan wordt het pakket aangevuld met producten van andere biologisch- of biologisch-dynamische bedrijven. Het aantal verschillende groenten varieert tussen de vier en zes stuks.

Verschillende soorten abonnementen

Ut Rooie Bietje heeft 3 soorten groentepakketten. Bij een abonnement op een groentepakket stellen wij elke week een pakket met verse groenten samen. Er bestaan verschillende groentepakketten:

  • Klein groentepakket: € 7,00 (1 à 2 persoonshuishouden)
  • Medium groentepakket: € 9,00 (gezin, 2 à 3 persoonshuishouden)
  • Groot groentepakket: €11,00 (groot gezin 3 à 4 persoonshuishouden)

Wat zit er in het groentepakket?
Elke woensdag stellen wij het groentepakket samen. We geven de inhoud per e-mail aan je door. Uiteraard ben je ook gewoon welkom in onze winkel om nog wat lekkers bij te kopen! De inhoud van het pakket is onder voorbehoud van eventuele (door de natuur afgedwongen) wijzigingen.

Zin in wekelijks verse groenten? Klik hier om een abonnement te nemen.

Andere abonnementen

Eierabonnement
Je kunt ook elke week eieren geleverd krijgen van onze eigen biologische kippen. Je bestelt ze per 6 of 12 stuks en ze kosten € 0,30 ct per stuk.  Het eierabonnement is alleen mogelijk in combinatie met een groentepakket.

De spelregels

De communicatie over de groenteakketten verloopt via e-mail. Om snel en efficiënt te kunnen reageren is het van belang je e-mailadres aan ons door te geven. Aanmeldingen en wijzigingen rondom de pakketten moeten uiterlijk woensdag om 11.00 uur voorafgaand aan de levering bij ons bekend zijn.

Ga je op vakantie, dan vragen we je een vervanger(buur, vriend, familie, collega) te vragen voor het ophalen en nuttigen van jouw pakket(ten). Zo blijvende de verse groenten van Ut Rooie Bietje hun weg vinden naar de eettafel. Indien je echt geen vervanger gevonden krijgt, kun je het abonnement tijdelijk stopzetten.

Wil je een groenteabonnement nemen? Vul dan het  formulier ondertekend in en lever het in bij Ut Rooie Bietje.

Betaling

Je betaalt (PIN/contant) wanneer je je pakket in onze winkel ophaalt. Kies je een ander afhaaladres, dan ontvang je achteraf per maand een factuur voor de geleverde pakketten. De betaling verloopt per automatische (doorlopende) incasso. Incasso’s geschieden circa twee weken na verzending van de factuur. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier ondertekend terug te sturen. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je bestelling. Kijk hier voor meer info over de automatische incasso.

Voor meer informatie over onze groentepakketten kun je contact met ons opnemen:
utrooiebietje@smo-traverse.nl

Afhaaladressen

  • Ut Rooie Bietje, Koningshoeven 62 te Tilburg (Ophalen op donderdag, vrijdag of zaterdag in de winkel)
  • Van Bylandtstraat 40 te Tilburg (Ophalen op vrijdag tussen 14.00u en 18.00u)
  • De Walhoeve, Hoge Wal 17 te Goirle (Ophalen op vrijdag tussen 14.00u en 17.30u)
  • Leo XIII straat 54 ter Tilburg (Ophalen op vrijdag, tijd in overleg)