zoek

Een postieve wending aan het verhaal

Vrijwilligers zijn net als medewerkers, goud waard voor onze organisatie. Vrijwilligers dragen direct of indirect, in groepsverband of als maatje, bij aan een stabiele basis, zodat mensen weer een positieve wending aan hun verhaal kunnen geven.

Net dat beetje extra

Als vrijwilliger biedt je net dat beetje extra: individuele aandacht, een luisterend oor, ondersteuning bij activiteiten, zoals sporten, vervoer, koken, klussen, tuinieren etc. Maar ook activiteiten als samen boodschappen doen, naar het buurthuis gaan en bekend raken in de nieuwe woonomgeving kunnen onderdeel zijn van het vrijwilligerswerk.

De juiste match

Traverse wil de juiste match maken op basis van de cliënt behoefte en jouw talenten, wensen en mogelijkheden.

  • Wil je actief en betrokken bijdragen aan een stabiele basis voor cliënten?
  • Wil je kennis en ervaring opdoen?
  • Wil je vrijwilligerswerk dat bijdraagt aan je (studie)loopbaanontwikkeling?
  • Wil je vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw mogelijkheden, ook als dit tijdelijk of incidentieel vrijwilligerswerk betreft?

Vul dan vrijblijvend jouw contactgevens in en de coördinator vrijwilligers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je informatie over de organisatie, de doelgroep, het vrijwilligerswerk en eventueel de specifieke vrijwillige vacature waar je op solliciteert. 

Actuele vacatures vrijwilligers:

 

Verzoek oriënterend gesprek

Ik wil graag een oriënterend gesprek over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Traverse.