zoek
30-04-2020 >>

Koningspakketten op Woningsdag

Op de dinsdag na Woningsdag zijn 250 van onze bewoners verrast met een heus koningspakket. Hierin zaten leuke en lekkere extraatjes zoals stroopwafels, fruit, haargel en tijdschriften. Voor de kinderen was het helemaal feest. Zij kregen naast allerlei verantwoord leuks en lekkers ook hun eigen moestuin.

Deze bliksemactie is in een week tijd bedacht, opgezet en uitgevoerd door een team vrijwilligers van Platform 5041; een samenwerking tussen bewoners uit postcodegebied 5041, Wijk Theresia, Gemeente Tilburg en Traverse.
Wij willen hen en alle bedrijven, instellingen en Tilburgers bedanken voor hun harde werk en gulle donaties!

Omroep Brabant maakte een leuk filmpje met een glansrol voor onze bewoonster José!

Klik op de afbeelding om het nieuwsitem te zien.