zoek
09-01-2019 >>

Winkel en groentepakket stoppen

Ut Rooie Bietje is meer dan een tuinderij; het is een plek waar mensen tot rust kunnen komen. Mensen met ieder een eigen verhaal dat vaak een negatieve wending heeft gekregen. Als onderdeel van SMO Traverse biedt Ut Rooie Bietje hen een plaats om het beste uit zichzelf te halen. We stellen ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun verhaal te geven.

Groene herstelplek

Om onze visie nog meer kracht bij te zetten, willen we de tuinderij een rol geven die daarbij past:
een groene herstelplek. Een tuin waar gewerkt kan worden, maar waar ook recreatie, beleving en leren mogelijk is.

Winkel en groentepakket stoppen

De huidige rol van Ut Rooie Bietje past echter niet bij de behoefte aan een plek om tot rust te komen. Met onze huidige manier van telen, een groot assortiment aan groente en inkopen via een groothandel, ligt het accent teveel op het werkproces en de productie. Om te komen tot een groene herstelplek voor werken, beleving en leren hebben we besloten om te stoppen met de winkel en het systeem van groentepakketten. Helaas betekent dit dat het laatste groentepakket op
vrijdag 25 januari bezorgd wordt
Onze winkel is voor de laatste dag geopend op zaterdag 26 januari.

Nieuwe activiteiten
Wij begrijpen dat het besluit om te stoppen met de winkel en groentepakketten een teleurstelling kan zijn voor onze heel trouwe vaste klanten. Ut Rooie Bietje stopt echter niet met groente telen.
Dit willen we doen op een wijze die past bij onze nieuwe rol als groene herstelplek. We kunnen geen structureel aanbod van groente meer bieden, maar wel een gezonde en gezellige activiteiten.