zoek
27-07-2017 >>

Zomertour voor 31 kinderen van Traverse

Op dinsdag 18 juli zijn 31 kinderen van Traverse samen met hun ouders meegegaan met een Zomertour naar Dippie Doe. In een grote touringcar werden alle gezinnen opgehaald voor een gezellige speeldag georganiseerd door stichting 't Vergeten Kind en stichting Vrienden van Traverse. Een mooie zomerdag vol speelplezier met attracties als een kinderachtbaan, draaimolen, skelters en midgetgolf. En tijd voor frietjes, ranja en een lekker waterijsje. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en de moeders genoten van hun kinderen. Een moeder gaf aan zo blij te zijn, omdat ze anders deze vakantie niet weg zou kunnen met haar kindje. Samen met haar dochter heeft ze genoten van de attracties op Dippie Doe. Op de terugweg lagen bijna alle kinderen al binnen 5 min te slapen, moe en voldaan van deze leuke speeldag!