zoek
05-08-2016 >>

Nieuws van het land - week 31

Afgelopen weken hebben we hard moeten werken. Door het natte weer waren er veel glijpartijen en modderbaden maar, het resultaat mag er zijn. De winkel ligt boordevol met heerlijke verse producten van het land. Bent u (voolopig nog) in Nederland? Kom dan zeker eens een kijkje nemen.

 

Even dachten we dat Ut Rooie Bietje dit jaar geen rode bieten zou hebben omdat de plantjes in het voorjaar mislukt waren maar: achter op het veld staat inmiddels een mooie partij die wa later gezaaid hebben. Nog eventjes geduld! 

Natuurlijk vind je in deze nieuwsbrief wat er in het groentepakket van deze week zit. Ook lees je een heerlijk zomers recept van Japanse uiensoep met paddenstoelen. 

Lees direct al het nieuws in onze nieuwsbrief: ‘Nieuws van het land - week 31, 2016’.