zoek
18-08-2016 >>

Koken met lokale en biologische producten is hip!

Lokale en biologische producten zijn steeds hipper. In supermarkten en restaurants zie je het (gelukkig) steeds meer. Ook in Tilburg is er aandacht voor.

Open dag Ut Rooie Bietje
Op zaterdag 27 augustus is er in Tilburg van alles te doen rondom streek- en biologische producten. Ut Rooie Bietje organiseert tussen 11.00 en 17.00 uur haar jaarslijkse open dag met leuke activiteiten. Neem bijvoorbeeld deel aan de rondleiding, de kruidenwandeling of geniet van een ontspannen stoelmassage onder de appelboom.

 

Koken met lokale en biologische producten
Daarnaast delen hobbykoks uit Tilburg en omgeving hun kookkunsten met het winkelende publiek. Er verschijnt die dag een pop-up restaurant waar enkele koks hun uiterste best doen om de meest uitgesproken smaken, de beste presentatie en het juiste gebruik van lokale en biologische producten te laten zien en proeven.

de Winkeliersvereniging van het Pieter Vreedeplein, initiatiefnemer van het pop-up restaurant, heeft de hulp van Ut Rooie Bietje ingeschakeld. De hobbykoks zullen onder meer koken met (h)eerlijke producten van Ut Rooie Bietje.

Combineer voor meer
Meer beleven, mee zien, meer proeven en meer leren? Kom op zaterdag 27 augustus dan naar de open dag van Ut Rooie Bietje. Maar maak de combinatie en ga daarna ook even langs bij de hobbykoks op het Pieter Vreedeplein. Zo zie en leer je waar en hoe echte lokale en biologische producten verbouwd worden, waarna je ook nog eens kunt proeven wat voor heerlijks er zoal van gemaakt kan worden.