zoek
14-07-2016 >>

Nieuwsbrief van het land - week 28

Heerlijk; kleur op de tuinderij! De eerste Dahlia's staan vol trots te bloeien. De Cosmea, Korenbloem en Ridderspoor maken het zomerse feestje compleet. Zou de zomer dan toch in aantocht zijn?

Ook gaan we weer nieuwe groenten planten: knolvenkel, boerenkool, spitskool en nog enkele bedden sla. "Wij zullen doorgaan". We zetten samen de schouders eronder en na gedane arbeid met een glimlach naar huis.

Natuurlijk vind je in deze nieuwsbrief wat er in het groentepakket van deze week zit. Ook lees je een heerlijk recept van gegrilde sla met tomaal. "Gegrilde sla?" Jaaa, gegrilde sla! Als het dan eindelijk zomer wordt, ook leuk voor tijdens de barbecue.

Lees direct al het nieuws in onze nieuwsbrief: ‘Nieuws van het land - week 28, 2016’.