zoek
20-06-2016 >>

(h)Eerlijk eten bij Festival Mundial

Op de Urban Farm Area maak je kennis met onze huisschilder Bob Moss. Hij leert je de kneepjes van zijn kunstenaarsvak want op 25 en 26 juni speel je de meest grappig én artistieke spellen mee. De befaamde Aardappelrace wordt georganiseerd evenals RaRaRaad de Groente en Compos(T)itie. Wist je dat er elke dag een tas vol groene goodies gewonnen kan worden door diegene met de meest bijzondere compositie? Volg de kanshebbende composities op de facebookpagina van Ut Rooie Bietje.

(h)Eerlijk eten in de Urban Farm Area
Ut Rooie Bietje en Stichting Goei Eete laten festivalbezoekers van Mundial op een compleet andere manier naar groenten kijken. Samen brengen zij in de Urban Farm Area eerlijk en gezond eten in beeld; lokaal geproduceerd voor een eerlijke prijs.

Goed eten, lokaal geproduceerd en voor een eerlijke prijs. Dat is wat Ut Rooie Bietje en Goei Eete laten zien en proeven. Van producent naar consument; transparantie van de bron tot op het bord. Vers, eerlijk, gezond en lekker eten wordt in beeld gebracht, letterlijk en figuurlijk.