zoek
18-03-2014 >>

Un bietje nieuws - week 12

Onze trekker is kapot! Dat is eigenlijk wel heel erg. Het ziet er naar uit dat de kosten erg hoog gaan worden. Dat is niet zo fijn. Dus ik ben opzoek naar een 2-de hands trekker die minimaal een spitmachine kan voorttrekken in de kruipversnelling. Als jullie dan toch aan het rondkijken zijn. Ik zoek ook nog een 2-de hands spitmachine met een werkbreedte van 100-120 cm met een (aangedreven) aandrukrol. Misschien vindt je ze allebei wel tegelijk!

In de tussen tijd zou je als je niets te doen hebt kunnen helpen spitten in een van de tunnels. Wat de stroom plantgoed gaat wel gewoon door. Tja.

Een van de tunnels is reeds voor 75% vol geplant met bosbiet, 2 soorten sla en 2 soorten andijvie en venkel!. Spinazie zat al in de kas. Deze week komen de kolen voor in de nieuwe kas. Die moet overigens nog wel afgemaakt worden. Zomer Prei komt ook deze week binnen. Werk genoeg.