zoek
19-11-2013 >>

Un bietje nieuws - week 46

Het is een beetje het lot van elke tuinder: de hele lente en zomer volop buiten aan de slag, in de koude maanden wacht veel binnenwerk. Overleggen, plannen maken, vergaderen, brainstormen, nog meer overleggen, mailen, bijeenkomst hier, bijeenkomst daar, vastlopende computers….

Potverdorie, ik zou bijna vergeten dat we hier op een tuinderij werken. Geeneens tijd om te klagen over de nachtvorst! Heb ik ook niets over te klagen hoor. Gelukkig hebben we samen met een oplettende cliënt voor het weekend onze bladgroente buiten afgedekt met een doek, waardoor onze andijvie, radicchio en groenlof gered zijn. Gelukkig!

En nu ik het dan toch over vriezen heb: wij zijn blij met de aanschaf van onze nieuwe vriezer! Nu kunnen we behalve onze courgettepuree van afgelopen zomer (voor soep en saus) ook meer van onze eigen producten verwerken en bewaren. Keurig geplukte, gewassen en verpakte spinazie (250 gram) heeft zijn weg al gevonden naar de fonkelnieuwe kist. Dus ook in de winter meer producten van Ut Rooie Bietje in onze winkel!

Namens ons allen: eet smakelijk

Femmes en Vincent