zoek
29-10-2012 >>

Un bietje nieuws week 43

De herfst is in volle gang, overal prachtige kleuren. Wij zijn druk bezig met werkzaamheden behorende bij dit mooie seizoen. De snij bloemen hebben hun beste tijd gehad en de één- jarigen belanden op de composthoop. Zo ook de stengels van de maïs en overig groen afval om volgend jaar de bodem opnieuw te voeden voor de nieuwe aanplant. Het wordt steeds kaler op de Biet, desalniettemin hebben we nog steeds volop aanbod van eigen bodem waar heerlijke herfstgerechten mee bereid kunnen worden. Op onze site vind je diverse recepten. We vinden het uiteraard altijd leuk om recepten/ ideeën te ontvangen van onze klanten, deze kunnen we dan mee nemen voor de nieuwe site. Dus mail ze gerust.  

De inhoud van het pakket van week 43:

 

klein

middel

groot

       

Andijvie

1

1

1

prei

1

2

3

maís

1

2

3

Rode biet

400 gr

600 gr

800 gr

Rucola

1

1

1

Bleekselderij

bosje

bosje

bosje

 

Al deze producten zijn afkomstig van Ut Rooie Bietje!

                                  

Eet smakelijk en een vriendelijke groet